39004655-6b26-4175-8117-a42f237ea546

Maureen

Hoi, ik ben Maureen Golbach. Mijn missie is de kracht van het lopen te laten ervaren en hiermee zoveel mogelijk mensen
positief in beweging te zetten! Laten voelen wat beweging, wandelen en buitenlucht voor effect kan hebben op je vitaliteit. Of dat nu op het sportieve vlak is door middel van conditieverbetering en spieropbouw of juist mentaal. Meer rust in je hoofd creëren, meer in het hier en nu leven.
“ Van hoofd naar hart”

Andrea

Ik ben Andrea Hofsté. Samen met Maureen neem ik je graag mee in beweging en dan het liefst buiten in de natuur. Dat is inspannen en ontspannen tegelijk. Want jouw vitaliteit is een combinatie van een gezond lichaam en een gezonde mindset, de verbinding tussen hoofd en hart. Ik laat je graag voelen wat beweging voor je kan betekenen.

Samen

Wat ons heeft samengebracht is dat we allebei een gezond lichaam en een gezonde geest heel belangrijk vinden. Onze interesse ligt in de juiste balans zien te vinden in voeding, beweging, mindset en ontspanning. 

Allebei hebben we ervaring als hardlooptrainer, hebben we een erkende NLP-Practitioner opleiding gedaan, is Maureen gecertificeerd Mindful Walk- en MindFul Run trainer en is Andrea gecertificeerd Leefstijl-en Vitaliteitscoach/trainer. Onze boekenkasten puilen uit met boeken over o.a. voeding, ontspanning, beweging, gedachtekracht en nog zo veel meer waarmee je je gezondheid kunt optimaliseren. Ook weten we allebei wat het is om weer op te krabbelen uit een burn-out en wat voor impact dit voor je heeft op meerdere fronten.

Laat ons weten wat jouw vraag is over jouw gezondheid en we gaan hier graag met je over in gesprek.